3 juni 2013

Prom 2013


Zaterdag 1 juni was het dan zover het gala van onze school en dat moet natuurlijk in stijl gebeuren! Al een hele tijd terug ging ik op pad voor een galajurk en hakken en bijpassende accessoires. Wanneer ik dat allemaal bij elkaar gezocht had, kon het voor mij beginnen. Na wat getreuzel waren we op  het laatste moment het eens over een zwarte Kia als vervoer.

Helaas was het zaterdag geen zonnig weer zoals dat vorig jaar was, maar het regende gelukkig ook niet! Zaterdag middag ging ik met mijn tante naar de kapper voor de make-up en het galakapsel, omdat ik een strapless jurkje had vond ik het mooi als mijn haar aan een kant zat. Normaal heb ik stijl haar van mezelf, dus met het gala ging ik voor de krul natuurlijk! Uiteindelijk hebben ze mijn haar gekruld en wat opgestoken, ook zaten er wat vlechtjes in verwerkt.

Voordat het gala feest kon beginnen moesten we een bepaalde route afleggen. Nadat we ongeveer anderhalf uur in de auto zaten konden we eindelijk naar binnen! Het gala van onze school wordt altijd gevierd in 3 caf├ęs die bij elkaar in een hoek zitten. Verder kon je ook naar buiten, waar ook een bar stond en een band. Het gala was erg leuk geweest en er hing een gezellige sfeer en het was rond half 2 afgelopen.

Zondag kwamen de foto's van het gala op de site van het feest en de route. Ik heb alleen foto's van de route en van thuis, want bij het feest werden er door meerdere mensen foto's gemaakt. Helaas staan de foto's waar ik op sta met vrienden nog nergens online!

Hebben jullie ook een gala gehad en hoe was het?

Saturday I had prom of our school in style and it wasn't a sunny day. My dress and heels were ready to be worn, so we were ready to go! First we have seated one and a half hour in the car before we were at the entrance. (because there were many cars) The prom was celebrated at three pubs, who were very close by each other. Outside there were tents and there was a band. The prom was very nice and and it was cozy.
11 opmerkingen:

 1. Mooie jurk heb je aan;)
  x
  www.mystylevillage.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je ziet er echt heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zie je er leuk uit! Complimenten aan de kapper, krullen staan je goed:) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er erg mooi uit!
  xx
  laternevercame.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zie je er mooi uit! Geweldig jurkje. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk! Je haar ziet er echt mooi uit zeg! Je ziet er eigenlijk helemaal wel leuk uit haha xD
  XXX

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat mooi, je haar ziet er super mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen