10 juni 2013

Macklemore portrait


The Creative Mind is weer terug met een creatieve post en dit keer met een portret van Macklemore in geliefde stencil art style! Macklemore is ook wel bekend van de liedjes zoals 'Thirft Shop' en 'Can't Hold Us' die samen opgenomen zijn met Ryan Lewis. Ik vind beide liedjes erg leuk en de laatste tijd luister ik veel naar 'Can't Hold Us'. Gisteren bedacht ik me om een portret te gaan maken van Macklemore en zo ging ik aan de slag.


Op mijn kamer had ik nog één vierkant doek liggen en die lag er al een tijdje, dus werd het tijd om deze te gaan gebruiken. Wanneer ik een foto had kon ik beginnen met mijn portret te gaan tekenen, dit keer heb ik dat gedaan met blauwe stiften en potloden. Het portret was vlug klaar en ik kon toen beginnen met het uitzoeken van stof. Ik heb een oude blouse gebruikt met een vreemd printje, omdat ik Macklemore een unieke stijl vind hebben op het gebied van kleding.

Uiteindelijk heb ik nog een randje van een oude broek afgeknipt voor net dat beetje extra's bij de v-hals. Het portret was helemaal klaar, maar nu moest de achtergrond nog gebeuren. Ik zag wat tapé liggen en dat werd mijn redder in nood, hiermee kon ik namelijk mooie lijnen maken en dat leek mij in dit geval wel mooi uitkomen. De lijnen heb ik met gouden verf gemaakt, dit vond ik erg mooi staan bij de blouse en ik vond het bij Macklemore passen.

Wat vinden jullie van het Macklemore portrait? & wat vinden jullie van zijn muziek?

When I was listening to the music of Macklemore, I thought I want to make a portrait of him. I really like the song 'Can't Hold Us' and I love his style. I made the portrait in stencil art style, because I like the technique. For his clothes I have used an old blouse and a part of a denim jeans. I didn't know what to do with the background, but when I saw tape I made golden lines. I like the background, because it compines perfect by the old blouse & Macklemore.
13 opmerkingen:

 1. Gaaf! Die lijnen maken het een beetje Pop-Art (Al zijn het daar vaak stippen haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf gedaan! Ik wou dat ik zo kunstig was, haha. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel gaaf gedaan, tof die lapjes stof. :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat heb je dat vet gedaan zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat super gaaf en origineel gedaan zeg :D! Tof!

  xx Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supermooi gedaan!
  X Anna

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk en mooi gemaakt!!
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi gedaan en zijn muziek is top!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed gedaan! Zijn muziek is erg leuk en inhoudelijk erg goed!

  xx Mounia
  Www.nonchalantrebel.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen