About Me

Hallo, welkom op The Creative Mind! Achter deze blog zit een meisje van 17 lentes jong, genaamd Jessie. Ik woon in een dorpje in het Zuiden van Nederland en ik woon hier met mijn ouders en twee oudere broers. Momenteel heb ik mijn vmbo-tl diploma binnen en ga ik een nieuwe start maken op het Sint Lucas. Hier ga ik het eerste jaar 2D/3D studeren en daarna wil ik de richting Mediavormgeving gaan volgen. Later wil ik nog naar de kunstacademie om vervolgens aan de slag te kunnen als kunstenares. Mijn hobby's zijn bloggen, fotograferen, photoshoppen, illusteren en vooral creatief zijn.Over mijn blog.
Ik begon The Creative Mind op 30 september 2012 met als doel om iedere week iets creatiefs te doen. Voor mijn blog heb ik regelmatig sites gehad op zikle, imonline, kindertent en ook op blogspot. Dit hield ik echter niet lang vol tot op de dag van vandaag! Op deze blog vind je creaties van mij zoals tekeningen, schilderijen, illustraties, foto's en video's. Verder bezoek ik wel eens musea en andere openbare plekken waar kunst te bezichtigen is om er vervolgens over te posten op mijn blog. Ik probeer mijn blog te onderhouden door af en toe de lay-out te vernieuwen, zo raak je niet uitgekeken op The Creative Mind!

Copyright.
De foto's en creaties die ik op mijn blog laat zien, zijn allemaal door mijzelf gemaakt. Als dit niet het geval is dan vermeld ik dat bij de foto's of creaties. Wanneer je een van mijn foto's wilt gebruiken, zou ik het fijn vinden als je eerst vraagt om toestemming. Daarnaast zou ik het op prijs stellen als je een naamsvermelding of link naar mijn blog erbij zet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten