29 mei 2013

Exams are over | Holidays!


Ja hoor, mijn examens zijn sinds maandag afgelopen en daar ben ik enorm blij mee. Zoals jullie konden zien heb ik het spits af moeten bijten met het teken examen, dat me eigenlijk wel tegenviel toen ik het correctievoorschrift zag. De examens waar ik erg tegenop zag dat was wiskunde en economie, maar die vielen uiteindelijk reuze mee. Verder had ik met de rest naar mijn idee ook niet zo heel veel moeite en ook had ik alle examens af kunnen krijgen. Nu nog wachten tot 12 juni, want dan krijg ik te horen of ik ben geslaagd!


Na het economie examen hadden we een barbecue met alle TL-4 klassen als afsluiting, dat was erg leuk! Naderhand ben ik met vrienden nog een ijsje wezen eten en zijn we nog naar een voetbalveldje gegaan om te voetballen of om op het gras te liggen haha. Dit hebben we gedaan tot ongeveer half 9 daarna moest ik nog op de fiets naar huis. Uiteindelijk was het een leuke & ontspannende dag, want iedereen was blij dat de examens afgelopen waren!

Gisteren was mijn eerste officiĆ«le vrije dag en het was ontzettend mooi weer. Ik heb daarom mijn middag doorgebracht in het zonnetje, want dat is alweer een tijdje geleden dat ik dat kon!  

Uiteindelijk kreeg ik gisteren ook de armbandjes van Janine (A Fashion Way Of Life) binnen, want ik had namelijk gewonnen met een win-actie. Dat was natuurlijk een mooie timing na de examens, het was een soort van examencadeautje haha! Ik ben er ook erg blij mee, want de armbandjes zijn erg leuk. 

Hoe waren jullie examens gegaan (als je examens had)? en vinden jullie persoonlijke posten leuk?

My exams are over and I'm very happy with that! I hope my exams are good enough to graduate, so I can begin a new experience at a new school. 12 June they will tell me if I'm graduated, now I have to wait...so excited! After my last exam (economics) we had a bbq at our school with the TL-4 classes. It was very nice, because everyone was happy that the exams are gone. Yesterday it was beautiful weather, so I decided to sit in the sun the whole day. The bracelets that I have won in the give-away by Janine (A Fashion Way of Life) are arrived yesterday. I'm really happy with the bracelets, because they are so nice!

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke armbandjes! En heerlijk dat je examens over zijn, geniet van je vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je examens nu voorbij zijn, lekker relaxen. Hopelijk komt er ook nog een beetje goed weer aan. De armbandjes die je hebt gewonnen zijn erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig zijn ze voorbij! Leukk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg dat je die armbandjes had gewonnen! En wat fijn dat je examens erop zitten; lekker vakantie vieren nu! :)

  BeantwoordenVerwijderen