28 april 2013

Troonswisseling - Beatrix bedankt!


April was voor mij een drukke maand, zo heb ik ook erg weinig aan mijn blog gedaan en dat vind ik jammer! Zoals jullie weten vindt op 30 April de troonswisseling plaats en dat wil zeggen dat Willem-Alexander koning wordt en we afscheid moeten nemen van Beatrix als koningin. De media besteedt er nu al veel aandacht aan en ook ik bedacht me om iets te gaan maken voor de troonswisseling.


In eerste instantie was ik van plan om een portret te gaan schilderen van Beatrix, maar al gauw kwam ik erachter dat ik daar vandaag niet zo veel geduld voor had. Daarnaast wilde ik een keer iets anders dan schilderen. Het leek me leuk om weer eens iets te gaan maken in Photoshop, want dat heb ik lang niet meer gedaan.

Wanneer ik eenmaal begonnen was, verbaasde ik me dat het eigenlijk heel goed ging! (Ik teken eigenlijk bijna nooit met Photoshop) Zoals je ziet heb ik de kleuren blauw, rood en oranje gebruikt. Dat heb ik bewust gedaan, omdat dat typische kleuren zijn van Nederland. Uiteindelijk vind ik de portretjes van Beatrix erg goed gelukt en ik ben daarom ook erg tevreden met het resultaat.

Wat vinden jullie van het resultaat?

Happy Queensday!

April was a busy month for me, so I hadn't much time for my blog. 30 April we say goodbye to our queen Beatrix (queen of the Netherlands). Then we say hello to our new king Willem-Alexander! I thought it would be nice to make something creative for Beatrix. I decided to draw in Photoshop, because I haven't done that before. I'm very happy with the result and the little portraits of Beatrix.
14 opmerkingen:

 1. Wauw mooi geworden zeg! Ik kan dat echt niet tekenen met photoshop haha, ondanks dat ik het wel graag zou willen kunnen! Misschien leuk ideetje voor een tutorial? ghehe :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk gedaan zeg, erg mooi!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk gedaan zeg! Heel mooi :-)

  xo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ziet er echt gaaf en mooi uit!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er mooi uit! Dat krijg ik niet fix in Photoshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh het resultaat is heel gaaf! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat super mooi. Ik wou dat ik zelf ook photoshop op mn laptop had!

  xx

  Style of Purity

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, hij ziet er echt heel gaaf uit!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het resultaat echt goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je ziet echt dat het Beatrix is ;)

  BeantwoordenVerwijderen