13 april 2013

Give me flowers


Vorig weekend konden jullie al genieten van de Painting with Stamps post, maar ik heb in dat weekend nog een schilderij gemaakt die jullie nog niet hebben gezien! Ik was namelijk in een creatieve bui en daar heb ik flink van geprofiteerd. Dit weekend heb ik namelijk niet veel tijd, want ik moet nog wat dingen doen voor het praktisch examen tekenen en ik moet oefenexamens maken. Vandaar dat ik nu pas het schilderij ga posten op mijn blog.


In eerste instantie wou ik iets totaal anders gaan maken, maar dat werd niet zo'n succes dus toen kwam ik op een ander idee. Ik vind bloemen namelijk erg leuk om te tekenen of schilderen en aangezien de achtergrond er geschikt voor was om er bloemen op te zetten ging ik voor het schilderen van bloemen. De achtergrond heb ik gemaakt van de kleuren groen, geel, wit en blauw. Verder heb ik ook gebruik gemaakt van een sponsje voor een mooi effect. De bloemen heb ik wit gemaakt, omdat dat mooi uitkwam met de achtergrond.

Uiteindelijk na een middagje gewerkt te hebben hangt hij nu in de woonkamer. Ik ben blij met het resultaat en dan met name de achtergrond, want die vind ik toch wel het allermooiste. Het schilderij geeft een lente gevoel, dus laten we nu maar hopen dat het zonnetje heerlijk begint te schijnen en de bloemetjes in bloei komen te staan!

Wat vinden jullie van het resultaat?

Last weekend I was busy with being creative, so I made two paintings and one of these paintings you can see here. I'm busy with exams for school this weekend that means that I haven't much time for being creative. Now I made a post about the painting of last weekend, which I haven't post it yet. I have painted flowers with a powerful background. The painting is now hanging in the living room!2 opmerkingen: