28 maart 2013

It was my birthday


Gisteren was de dag dat ik alweer 17 jaar werd. Wat gaat een jaar toch snel zeg! Zoals gewoonlijk ben ik jarig wanneer het bij ons op school proefwerkweek is, dus dat betekend dat ik in dit geval maar 2 uurtjes naar school hoefde. Dat is aan de ene kant wel voordelig natuurlijk. Voor mijn verjaardag hadden we natuurlijk monchou taart (en nog wel andere gebakjes). Monchou taart is toch echt wel mijn favoriet en laat er toevallig nog een stuk over zijn de dag na mijn verjaardag!


Na die 2 uurtjes ben ik samen met een vriendin naar mijn huis gefietst. Uiteindelijk hebben we ons een middagje vermaakt en ging ze voor het eten weer naar huis toe. In de avond kwam de familie en zo werd mijn verjaardag vol gepland.

Over het algemeen kreeg ik van iedereen geld, wat natuurlijk erg handig is. Van mijn broers kreeg ik een schildersezel, verf en kwasten. De dag voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn oma nog een kistje met verfspullen erin en op mijn verjaardag zelf nog geld. Ik heb dus nu meer dan genoeg verf om de komende tijden te kunnen schilderen.Aangenomen op het Sint Lucas.
Zoals ik jullie vertelde in deze post stond ik op een wachtlijst en werd ik niet direct aangenomen. Hiermee kon ik geen genoegen meenemen en vroeg de tekendocent om hulp. De tekendocent heeft toen ook direct een mail gestuurd. Op 26 Maart (een dag voor mijn verjaardag) kreeg ik het bericht dat ik toch nog aangenomen ben. Als dat geen mooi cadeau is, dan weet ik het ook niet meer! Je kon dus eigenlijk wel zeggen dat het dubbel feest was.
10 opmerkingen:

 1. Nog gefeliciteerd! En super dat je bent aangenomen!
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog gefeliciteerd! Oh monchou, heeeerlijk.
  En wat gaaf dat je naar het Sint Lucas gaat! Ik heb er lang over nagedacht om er ook heen te gaan, uiteindelijk toch niet voor een vervolgopleiding gekozen.
  Gefeliciteerd:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. happy birthday!

  lots of love from the c&p girls,
  casper&pearl blog
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi cadeau dat je bent aangenomen!! Gefeliciteerd met je verjaardag ook! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Great photos!

  www.deluxefashionista.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog van harte gefeliciteerd! Inderdaad erg tof dat je bent aangenomen, een beter cadeau kan bijna niet! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog gefeliciteerd en wat een fijn kado die toelating!
  Bedankt voor je lieve reactie :)

  XO
  www.bordeauxbravoure.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ga je naar de Sint Lucas in Eindhoven of Boxtel? :)

  BeantwoordenVerwijderen