16 januari 2013

Presentatie Graffiti
Op mijn blog heb ik jullie ook meegenomen met mijn graffiti werkstuk. Zo liet ik jullie onder andere mijn zelfgemaakte filmpje zien en ik had ook een workshop gedaan waarover ik postte. Zoals jullie weten komt aan ieder werkstuk een eind die wordt afgesloten met een presentatie in dit geval.


Na een lange tijd gewerkt te hebben aan mijn werkstuk, sluit ik het nu definitief af! Ik heb veel tijd in mijn werkstuk gestoken, niet alleen omdat ik het een ontzettend leuk onderwerp vond maar ook voor mijn cijfer dat behoorlijk streng meetelt. Van het werkstuk heb ik niet alleen veel geleerd, maar ik ben ook erg ge├»nspireerd. Zo maakte ik een post over Light Graffiti en over Stencil Art en ook nu ben ik weer bezig met iets wat me heeft ge├»nspireerd in de graffiti wereld.

Deze week heeft mijn school een toetsweek gepland en dat wil zeggen dat je maar een paar uurtjes naar school hoeft. We moeten niet alleen een paar proefwerken maken, nee we moeten deze week ook ons werkstuk presenteren waar we een half jaar aan gewerkt hebben. Ik heb vandaag mijn werkstuk moeten presenteren en ik heb een 9,5 gekregen. De 2 docenten (Nederlands & Tekendocent) waren erg enthousiast over mijn werkstuk en presentatie. Zelf ben ik ook erg blij met hoe de presentatie verliep en over mijn cijfer natuurlijk, die streng meetelt!


3 opmerkingen:

  1. Wauw wat een cijfer zeg!! Hopelijk worden mijn werkstukken ook zo goed beoordeelt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi! Het heeft me altijd al heel erg lastig geleken haha. xx

    BeantwoordenVerwijderen