14 januari 2013

Watercolour


Het is al een tijdje geleden dat ik gepost heb, sorry maar ik wist gewoon even niet meer hoe ik moest beginnen met bepaalde opdrachten. Echter ging ik in het weekend toch maar even aan de slag met waterverf. Verder had ik ook nog een paar Moleskine boekjes liggen, waar ik al in had gewerkt maar nog geen post van gemaakt had. Vandaar dat ik nu mijn creaties in mijn Moleskine boekje laat zien en de creatie die ik in het weekend gemaakt heb.


Ik had nog 3 Moleskine boekjes liggen, waar ik vrij weinig in gewerkt had. Door een aantal andere bloggers ben ik ge├»nspireerd en ging zo zelf aan de slag met mijn boekjes. Het eerste boekje ga ik leuke inspirerende quotes inzetten en die mooi maken met waterverf. Ik zelf vind mijn eerste twee creaties er al erg leuk uitzien en over de cover ben ik ook erg tevreden.

Zoals ik jullie al eerder had verteld in mijn vorige post, ging het niet zo goed op creatief gebied. Dit weekend begon ik toch maar met iets te maken, in de hoop dat het iets zou gaan worden! Na wat geklieder met waterverf zie je het eindresultaat hieronder. Ik zelf vind de kleuren mooi gemaakt, het geeft me een beetje een hippie/indianen achtig gevoel. Verder vind ik het eindresultaat niet heel erg bijzonder, maar het is een begin om mijn creativiteit weer op te pakken!

Wat vinden jullie van mijn creaties?


4 opmerkingen:

 1. Wat super gaaf en de laatste foto is erg mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf! Vind het altijd zo leuk om creatieve dingen te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke creaties, je bent heel creatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk boekje! Ik heb het ook vaak geprobeerd maar nooit vol gehouden :p
  ps. ik heb je geliked op fb!

  BeantwoordenVerwijderen