7 december 2012

Liebster Blog Award

Een tijdje geleden kreeg ik deze award van Mariska, ik was helemaal verbaast en had het helemaal niet verwacht. Ik vond het dus ook super leuk dat ik een award kreeg! Helaas heb ik deze post niet meteen de dag erop kunnen posten, omdat ik een super drukke week had qua verjaardagen en sinterklaas enzovoort. Verder heb ik hier ook de tijd voor genomen om het zo goed mogelijk in te vullen en ook goed erover nagedacht. Deze award heeft als doel om nieuwe blogs te ontdekken doormiddel van een aantal vragen en nominaties aan andere blogs.


Mariska had mij deze vragen hieronder gegeven.


1. Welke blog is jou grootste inspiratiebron/voorbeeld?
Dit vind ik een erg moeilijke vraag, omdat ik natuurlijk vrij nieuw ben in de blog wereld en ik nog een beetje opzoek ben naar andere blogs. Verder heb ik nog niet echt een blog gezien die in dezelfde categorie blogt als mij.

2. Wanneer en waarom besloot je te gaan bloggen?

Oké, ik zal het jullie eens even uitgebreid vertellen haha! Ik was mijn aanmeldingsformulier voor mijn vervolgopleiding aan het invullen en toen stond er 'site'. Het leek me verstandig om een site aan te maken, omdat het wel degelijk te maken heeft met de opleiding die ik wil gaan doen. Daarnaast heb ik in de 3de een snuffelstage moeten lopen bij een reclamebureau (wat overigens super leuk was!) en ik baalde toch wel even dat ik toen mijn werken niet kon laten zien. Verder heb ik jaren terug ook ooit is een site gehad op Zikle, maar daar ben ik op een begeven moment mee gestopt. Het werken met Photoshop verminderde hiermee ook en dat vond ik heel erg jammer! Ik heb een aantal pogingen gedaan om een site te beginnen, maar dat hield niet stand mede door afspraken niet na te komen en geen planning te hebben. Ik vond het toch weer tijd voor een blog en zo ben je op The Creative Mind belandt!

3. Als je de loterij zou winnen, wat zou je dan nu meteen gaan doen?
Dit is natuurlijk zo'n vraag waar je dagen over zou kunnen fantaseren, dat maakt de vraag stiekem ook wel erg leuk. Je kunt niet precies zeggen wat je ermee zou gaan doen, omdat je het nog niet hebt en je altijd nog van gedachte kunt veranderen. Als ik de loterij zou winnen, zou ik ten eerste alles kopen wat ik wil qua kleding, elektronica, accessoires en noem het maar op. Daarnaast zou ik ook wel wat meer van de wereld willen zien en het verdere geld zou ik insteken in de toekomst en een goed doel. 

4. Wat is jou ultieme droom?
Het enige wat echt een ultieme droom van mij is en stiekem ook hoop dat die uitkomt, is dat ik dadelijk een SintLucas student ben en dat ik later op een reclamebureau mag werken of misschien als kunstenares met atelier en dat het goed mag gaan met mij. Daarnaast hoop ik dat ik mijn vriendengroep mag behouden, omdat we na de middelbare waarschijnlijk allemaal naar een andere school gaan en het zou jammer zijn als het kapot zou gaan!

5. Wat voor opleiding doe je?

Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn middelbare school carrière of ook wel te verstaan het examenjaar. Voor de nieuwsgierige onder ons, ik zit op de theoretische leerweg van het VMBO. Na mijn examenjaar ben ik van plan om de opleiding Mediavormgeving te gaan doen. Deze opleiding zou ik het liefst op het Sint Lucas gaan doen (als ik aangenomen word!)

6. Is het bloggen alleen voor nu of ook voor later?

Ik kan natuurlijk niet in de toekomst kijken, maar het lijkt me wel leuk om het bloggen nog een heel tijdje vol te houden zo kun je mijn verdere ontwikkeling zien op het gebied van creativiteit. Er is natuurlijk niets leukers om te zien hoe mensen zich verder ontwikkelingen in hun passie, dat vind ik dan. Zelf worstel ik wel eens met tijd, omdat ik het gewoon heel druk heb en dit wordt waarschijnlijk erger als ik naar mijn vervolgopleiding ga daar moet ook rekening mee gehouden worden. Wat nu betreft vind ik het nog heel erg leuk om te bloggen en mijn creativiteit te delen met jullie, dus ik ben nog niet van plan om te stoppen!

7. Wat is je beauty geheim?

Tja, dat is een goede. Ik heb eigenlijk niet echt een beauty geheim. Ik verzorg me altijd goed qua gezichtsverzoring enzovoorts. Ik ben tegenwoordig wel afgestapt van het meenemen van brood met chocoladepasta, omdat ik merkte dat ik daar wel degelijk meer puisten van kreeg. Mijn vervanging van de chocoladepasta is kaas geworden.

8. Zou je van het bloggen je baan willen maken?

Ik zou het wel leuk vinden als bijbaantje om met je blog geld te verdienen, maar dat is het dan ook. Het is natuurlijk wel super tof als je een populair goedlopende blog hebt en er dan ook nog is geld mee verdient, maar ik ben niet van plan om hier mijn beroep van te maken.

9. Hoe gelukkig ben je op schaal van 1-10?

Een 7, omdat ik tegenwoordig gelukkiger ben dan dat ik dat een aantal jaren terug was. Ik heb een hechte vaste vriendengroep en heb het tegenwoordig veel drukker met activiteiten dan een aantal jaren terug. Daarnaast ben ik ook creatiever dan ooit te voren en dat maakt me vrolijker! Wat ik wel nog heb is dat ik erg onzeker kan zijn over bepaalde dingen. Verder ben ik door de jaren heen wel wat harder geworden, dit kan positief zijn maar ook negatief. Over het algemeen kan ik wel spreken van een hele verbetering en ik begin me beetje bij beetje meer te ontwikkelen.

10. Wat is de leukste kledingwinkel of boetiek wa
ar je ooit geweest bent?

Dit jaar zijn wij met school naar Londen geweest en dat was echt heel erg leuk. We hadden ook een dagje vrije tijd en toen zijn we naar Oxford Street geweest. Daar gingen we ook eventjes kijken bij de Forever21 en ik vond het echt een hele mooie winkel met leuke kleding. Verder ben ik ook erg verlieft op de Zara en de Pull&Bear.

11. Wat is jou levensmotto?
Ik heb verschillende levensmotto's waaraan ik me ook houd. Neem bijvoorbeeld deze: 'Aan het einde komt alles goed'. Als ik me ooit heel erg druk maak om iets dan denk ik daar tegenwoordig aan, waardoor ik me meer ontspan en denk dat het toch wel goed komt. Daarnaast geloof ik ook heilig in karma, het kan niet zo zijn dat mensen alleen maar goede tijden hebben of alleen maar slechte tijden hebben.

Dit waren mijn antwoorden die ik heb gegeven op de vragen van Mariska, nu is het mijn beurt om vragen te stellen aan mijn genomineerde beginnende bloggers.

1.     Joy                                                7.
      Merel
2.     Famke                                          8.     Pauline
3.     Annelie                                         9.     Yara
4.     Annika                                        10.     Senne
5.     Daniëlle                                      11.    Tamara
6.     Hillery

Dit zijn stuk voor stuk zeer uiteenlopende blogs, maar ik neem graag een kijkje op deze blogs. Deze blogs zien er niet alleen heel leuk uit, maar ze hebben ook eigen stijl van posten op hun blog (orginaliteit).

Het enige wat jullie nu moeten doen is het volgende.

- Beantwoord de 11 vragen die de persoon die jou heeft genomineerd, heeft bedacht
- Nomineer 11 bloggers die minder dan 200 volgers hebben
- Bedenk zelf 11 vragen voor de genomineerden
- Laat de genomineerden via een comment of mailtje weten dat ze genomineerd zijn
- Er kan niet terug-genomineerd worden


De volgende 11 vragen moeten jullie beantwoorden.


    1. Wanneer ben je begonnen met bloggen en waarom?

    2. Wat vind jij zo leuk aan bloggen?
    3. Hoeveel tijd besteed jij aan jou blog?
    4. Hoe zou jij je blog omschrijven?
    5. Wat wil je later graag gaan doen? (beroep, opleiding)
    6. Wat zijn jouw positieve en negatieve eigenschappen?
    7. Wat maakt jouw blog speciaal? (vergeleken met andere)
    8. Wat zou je eventueel willen veranderen aan je blog?
    9. Wat zijn je passies?
   10. Wie zou je graag in het echt willen ontmoeten? (beroemdheid)
   11. Waaraan kun jij je gruwelijk ergeren? 

Gefeliciteerd met jullie award, ik wens jullie veel succes en plezier met de nominaties en de vragen te beantwoorden! 

4 opmerkingen:

 1. Superleuke post, deze tag is altijd leuk om te lezen. Ik ben ook een ehte Pull&Bear fan:)Ik volg je blog,
  Liefs,x
  ps; wil je misschien meedoen met de giveaway op mijn blog, zou ik super vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk meis:D en heel erg bedankt dat je me gekozen heb ,, zal ff kijken wanneer ik hem ga maken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke blog && post + super bedankt voor het nomineren haha! Ik had al zo lang niets kunnen posten dus dit had ik helemaal niet verwacht :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel Charlotte en de Pull&Bear is echt een geweldige winkel, ik heb jou leuke blog ook gevolgd!

  Dankjewel Daniëlle, geen dank ik vind jouw blog echt heel erg leuk en lees het graag. :)

  Dankjewel Yara, geen dank jij hebt ook echt een heel leuke blog en wat jammer dat je lang niet kon posten.

  BeantwoordenVerwijderen