14 juni 2013

Graduated Secundary School | Sint Lucas here I come!


JAAAAA, IK BEN GESLAAGD! Gisteren kreeg ik het dan eindelijk te horen, na al een dag langer gewacht te hebben. Ik werd namelijk om 3 uur gebeld door de mentor dat ik geslaagd was en of ik om 4 uur mijn voorlopige cijferlijst wil komen halen. Het was een enorm spannende ochtend/middag!

Voordat we naar school gingen voor de cijferlijst, zijn we nog even vlug chocoladebollen en monchou taart wezen halen zodat het bezoek kon komen. Daarna zijn we vlug naar school gereden voor mijn cijfers, waar ik enorm benieuwd naar was. Rond half 7 kwam het eerste bezoek en uiteindelijk was het laatste bezoek weg rond half 12.

Mijn gemiddelde van mijn centraal examen kwam uit op een 6,6 en ik had maar een onvoldoende een 4,9 voor technologie. Het hoogste punt kwam uit op een 7,6 voor tekenen en dat punt werd opgevolgd voor wiskunde met een 7,3. Ik kon het bijna niet geloven, gewoon een 7,3! Een heel jaar toch wat moeite gehad met wiskunde en dan heb je zo'n mooi punt voor je examen. Verder had ik voor Nederlands & Engels allebei een 6,9 en voor economie een 6,1. Uiteindelijk staan er alleen maar 7ens & 8en op mijn diploma met een uitzondering en dat is een 6 voor technologie.

Ik ben erg blij dat ik geslaagd ben en dat ik nu een nieuw avontuur aanga op het Sint Lucas. Daar waar je heel de dag bezig bent met creatief zijn!

Iedereen die geslaagd is Gefeliciteeeeeeerd & veel succes met (misschien) je volgende studie!

Yesterday my mentor called me to say that I'M GRADUATED FOR SECUNDARY SCHOOL! It was an exciting morning/midday, because the mentor should call between 2:30 pm and 3:30 pm. When he called at 3:00 pm we went to the supermarket to buy cake. At 4:00 pm we went to school for my exam results. I'm so happy with my results!


12 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! :) Fijn gevoel he, verlost van de middelbare school!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh wauw gefeliciteerd! En wauw Sint-Lucas is echt leuk, wel zwaar, maar het gaat je zeker lukken! :)
  Dankuwel trouwens voor het bericht op mijn post waarbij ik op zoek was naar muziek, zo heb ik veel muziek ontdekt, ik kende er wel heel wat maar sommige kende ik nog niet, bij deze dus dankuwel en echt gefeliciteerd!

  Veel liefs, Leen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel nog voor je Girlscene rate haha, en gefeliciteerd!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben zo blij, het is ons beide gelukt! En grappig dat we elkaar hebben gevonden en allebei naar Sint Lucas gaan. Trouwens ik heb ook chocoladebollen gehaald haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yeahh, we did it! Jaa inderdaad zeer speciaal dat we elkaar hier gevonden hebben maar zo leuk. Haha dat heb je goed gedaan om naar het Sint Lucas te mogen komen is een hele prestatie, dus chocoladebollen mogen niet ontbreken. :)

   Verwijderen
 5. Ah super tof! Ik ook hihi! Mijn nicht en een vriendin zitten ook op het Sint Lucas, ze hebben het heel erg naar hun zin en naar mijn mening klinkt het als een hele goede school!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd! Haha, ik weet nog dat ik vorig jaar in spanning moest afwachten. Goed van je! btw een leuke blog heb je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat super goed van je, gefeliciteerd! Heel veel succes met je nieuwe opleiding.
  Leuke blog hoor! :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteeerd !

  http://lovesbeautyfashion.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super gaaf dat je naar het Sint Lucas gaat! Mocht je nog willen doorstuderen dan is Communication & multimedia op het hbo mischien wel iets voor je. Ik heb heel veel klasgenoten die ook naar het Sint Lucas zijn gegaan. Have fun!

  xoxo
  Sanne

  www.sannejorna.com

  BeantwoordenVerwijderen