16 juni 2013

Bloglovin'


Zoals jullie misschien al wisten gaat Google Reader stoppen per 1 juli en dat betekent dat je geen leeslijst
meer hebt op blogger en dat je blogs niet meer kunt volgen met GFC. Ik zelf vind het erg jammer dat Google hiermee stopt, want ik vond blogs volgen altijd erg makkelijk via  GFC en de leeslijst op blogger was ook erg gemakkelijk.

Ik wil daarom mijn volgers en andere bloggers adviseren om Bloglovin' te gaan gebruiken. Dit is een site waar je gemakkelijk blogs kunt ontdekken en volgen. Je kunt je gratis aanmelden of inloggen via Facebook. Daarnaast kun je gemakkelijk je leeslijst van Google Reader importeren naar Bloglovin', zodat je niet al je blogs die je volgt via GFC opnieuw hoeft te volgen! Het importeren kun je hier doen: http://www.bloglovin.com/import/reader.

Mocht je geen fan zijn van Bloglovin' kun je me ook altijd nog volgen via mijn Facebook pagina! Ik hoop dat jullie nu massaal een Bloglovin' account aan gaan maken, voordat jullie al je volgers en blogs kwijt zijn.

Volgen via Facebook                                                                               Volgen via Bloglovin'
Follow my blog with Facebook                                                                   Follow my blog with Bloglovin   
Follow on Bloglovin
                                                                   

11 opmerkingen:

 1. Ik vind dit persoonlijk ook niet zo'n succes! De leeslijst van GFC is inderdaad heel fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Google Reader stopt niet voor Blogger, alleen bij Wordpress en alle andere dingen. Veel mensen hebben meer dan 1000+ volgers op Blogger, die zouden daar echt niet zo heel erg blij mee zijn dat dat voor hun weggekaapt wordt...
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop dat je gelijk hebt, maar ik kan nergens op internet vinden dat dit alleen voor Wordpress en andere sites geldt.
   & zelfs op Bloglovin' wordt aangekondigd dat Google Reader & GFC stopt..

   Verwijderen
  2. Ja, Google Friend connect stopt alleen voor de niet Blogger gebruikers. Ik heb het even nagevraagd op het Blogger forum en Kobus heeft dit beantwoord: "Friend Connect is op 1 maart 2012 gestopt voor niet Blogger gebruikers. Friend Connect bestaat nog steeds maar wordt niet meer verder ontwikkeld. Volgens mij was Friend Connect de voorloper van Google Plus. Het enige wat er nog van over is is de Volgers gadget, de overige functionaliteiten zijn verwijderd." Dus maak je niet druk dat je volgers verwijderd wordt haha :)
   liefs

   Verwijderen
  3. Ahh gelukkig maar, want ik vind het wel gemakkelijk om alles bij blogger te hebben staan zoals de leeslijst en gfc. In ieder geval een hele grote opluchting voor mij en andere bloggers, thanks! (:

   Verwijderen
 3. Ik ben je gisteren al gaan volgen op Bloglovin! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ik wist niet eens dat het ging stoppen, dat is balen! Maar bloglovin is ook handig

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij gaat het niet stoppen hoor, want ze zeiden al vaker dat het ging stoppen en nu is het er nog steeds.. Dus even afwachten. Zou wel erg jammer zijn, want gebruik bloglovin echt totaal niet.

  Liefs,
  Kiki | Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nu dat het blijkbaar toch niet gaat stoppen, ga ik je volgen. :)
  Je blog ziet er erg leuk uit! Zou je ook eens naar de mijne willen kijken?
  Xx
  http://amberinez.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het ook wazig allemaal, maar je zou toch denken dat als het stopt voor Blogger-accounts je daar een mailtje over zou ontvangen. Ik denk dus dat het meevalt, maarrr uiteraard ben ik je ook gaan volgen via Bloglovin, want dat deed ik nog niet. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik volg je nu op bloglovin :)
  Like mijn facebookpagina aub: https://www.facebook.com/DecadeOfStyle

  x

  BeantwoordenVerwijderen