13 mei 2013

Personal Tag


Vandaag een keer iets anders dan een creatieve post, namelijk een personal tag. Ik heb een 'about me' pagina, maar daar staat lang niet alles op. Vandaar dat ik nu een persoonlijke post maak, zodat jullie een beter beeld krijgen van het meisje achter The Creative Mind.


Geboortedatum: 27 Maart 1996.           Lengte: zo'n 1.79 meter lang!

Waar dacht je aan toen je vanmorgen wakker werd?
'Yesss, ik kan nog uitslapen terwijl het maandag is en iedereen op school zit!'
(Ik werd namelijk al rond een uur of 9 wakker, maar toen kon ik nog verder slapen)
Waar ben je op dit moment? 
In mijn kamer deze blog aan het schrijven natuurlijk haha.
Beschrijf jezelf kort, maar krachtig:
Creatief, doe-het-zelver, uitsteller en een tikkeltje eigenwijs.
Wat zou je op dit moment graag willen?
Aan een strand liggen onder een palmboom met een drankje en niet te vergeten het uitzicht op een heldere blauwe zee. Dat is natuurlijk een veel fijner idee dan dat ik dadelijk moet gaan beginnen aan mijn examens.


Single/Relatie?
All the single ladies, all the single ladies. Single dus haha.
Heb je een accent?
Ik denk dat iedereen wel een accent heeft, maar het niet altijd door heeft. Ik kom uit Brabant en ik denk dat mensen die niet uit Brabant komen dat ook kunnen horen. Natuurlijk kan ik ook ABN praten.
Zussen/broers, hoe oud?
Ik heb twee oudere broers genaamd Timo en Aaron. Dat betekent dat ik de jongste ben van het gezin.
Crush growing up:
Hmm...moeilijke keuze! Als ik dan echt moet kiezen dan kies ik voor Johnny Depp.



Wat is je doel in je leven?
Genieten van het leven zo lang het kan en eruit halen wat erin zit. Iedereen doet dat op zijn eigen manier.
Waar ben je bang voor?
Ik ben ontzettend bang voor spinnen in alle soorten en maten. Daarnaast heb ik het ook niet zo op andere insecten. Verder kan ik geen horrorfilms zien en ben ik bang voor naalden en operatie scènes.
Welke kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag?
Al een tijdje ben ik opzoek naar een leuke blouse met tropische print en ik wil ook graag nog in barok stijl.
Wat is jouw favoriete parfum?
Mijn favoriete parfum is nu Lady Million, dat is echt een geurtje die je mij wel cadeau zou kunnen geven. Verder vind ik Harajuku Lovers ook nog lekker ruiken en Lolita Lempicka. Ik heb ook nog een aantal monstertjes die ik ontzettend lekker vind ruiken! Voor even een verfrissend gevoel hebben, vind ik de Zwitsal parfum heel fijn. Kortom ik vind aardig wat parfums lekker ruiken.


Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
Ik denk niet dat ik echt een favoriete seizoen heb, want ik vind dat ieder seizoen wel weer een bepaalde sfeer heeft waar je na een lange tijd toch wel weer naar verlangt. Daarnaast is het ook leuk dat je je kleding aanpast aan het seizoen.
Nagellak of lippenstift? 
Lippenstift vind ik leuker dan nagellak, want lippenstift nou eenmaal makkelijker dan nagellak. Nagellak kan namelijk de volgende dag al niet meer bij je outfit passen en verder heb ik het geduld er niet voor om te wachten tot het droog is..
Ben je een healthy-freak?
Ik heb zo mijn periodes dat ik een paar dagen héél gezond ga doen, maar ik heb ook periodes dat ik helemaal niet gezond doe. Tja, het is bij mij heel afwisselend!
Wat voor kleur haar en lengte heb je?
Mijn bruine haren komen ongeveer tot mijn borst.


Wat is jouw perfecte pizza?
Ahh...dat is niet moeilijk bij mij! Ik ben namelijk helemaal verzot op ananas, dus doe mij maar een pizza hawaii.
Waar ben je op dit moment aan verslaafd?
Momenteel heb ik een mini-verslaving aan appelsap met 7up, dat is zo ontzettend lekker! Deze mini-verslavingen zijn altijd maar van korte duur en na die verslavingen moet ik er meestal niets meer van hebben.
Favoriete eten/drinken?
Moeilijk, moeilijk, moeilijk! Ik vind pannenkoeken altijd wel lekker om te eten en een biscuit met aardbeien. & niet te vergeten mijn liefde voor ananas en meloen. <3 Wat drinken betreft ben ik een fan van ijskoffie en ijsthee.


Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op?
Ik ben absoluut een hevige slaper, al moet ik wel zeggen dat ik niet overdag kan slapen en dat ik alleen in mijn eigen bed echt goed kan slapen.
Ben je een ochtend of een avond mens?
Een avond mens, want 's ochtends vroeg opstaan is echt niet mijn ding. Een combinatie van laat naar bed en vroeg opstaan is al helemaal niets voor mij. Ik ben 's ochtends altijd een beetje humeurig..
Ben je geordend of rommelig?
Beide, de ene week wil ik alles netjes hebben en de andere week kan het me niets schelen of er een berg met troep op mijn bureau ligt. Ik ben wel meer geordend dan dat ik rommelig ben, maar ook hier heb ik periodes dat ik geordend of rommelig ben.
Wat is je favoriete lichaamsdeel van jezelf?
Het is niet zo dat ik echt ergens ontevreden mee ben, omdat ik vrij lang en slank ben. Ik denk omdat ik lang ben dat mijn benen er wel mogen zijn, dus dan vind ik dat mijn favoriete lichaamsdeel haha.

Wat voor muziek vind je het leukst?
Eigenlijk vind ik qua muziek vrijwel alles leuk op punk rock en dat soort krijsende herrie na. Het maakt me verder niet uit of het muziek van deze tijd is, of van vroeger. Ik heb ook niets tegen Nederlandse muziek, want dat kan ook best mooi zijn.
Wat zijn momenteel je favoriete artiesten/bands?
Momenteel luister ik veel naar Emeli Sande, wat kan zij prachtig zingen! Ik ben ook fan van Mumford & Sons, John Mayer, Will and the People, Kensington, Coldplay, Robbie Williams, Enrique Iglesias en Young the Giant. Dat zijn er wel een aantal, maar als ik zo kijk dan luister ik het meeste naar deze artiesten/bands.

Zouden jullie graag zien dat ik vaker dit soort persoonlijke blogs schrijf?


3 opmerkingen:

  1. "Aan een strand liggen onder een palmboom met een drankje en niet te vergeten het uitzicht op een heldere blauwe zee". Jeeeh ik daar zit ik nu! Leuk om je wat beter te leren kennen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Neee dat meen je niet, je maakt me jaloers nu haha. :')
      Je wilt niet weten wat voor afschuwelijk weer het is in Nederland..

      Verwijderen