5 mei 2013

Colourful hair


Daar ben ik weer met een nieuwe post! Tegenwoordig heb ik het gemunt op illustreren in Photoshop, dat vind ik momenteel heel leuk om te doen. Daarnaast begin ik het illustreren al een heel eind onder de knie te krijgen. Vandaag begon ik met het natekenen van een 'random' model.


Voordat ik aan de slag ging liet ik me inspireren door mode illustraties. Wanneer ik eenmaal begonnen was ging het al meteen de goede kant op. Het model gaf ik een fleurige bloemen top aan en haar haren heb ik met verschillende zachte pastelkleuren gemaakt. Verder heb ik een deel van de top in de achtergrond terug laten komen. Ook heb ik er nog wat losse fijne haren bijgemaakt voor de duidelijkheid.

Uiteindelijk ben ik ontzettend blij met het resultaat. Ik heb er lang op gewerkt, maar ik ben blij dat het zo goed gelukt is voor een beginneling op het gebied van illustreren. Verder vond ik het weer fijn om weer met Photoshop te knutselen.

Wat vinden jullie van het resultaat?

Yeahhh a new post! Today I made an illustration of a model in Photoshop, I really like to illustrate nowadays. Before I began I looked at fashion illustrations for inspiration. When I began to illustrate it went so well haha. I'm very happy with the result, because I'm just a beginner! I really like to work in Photoshop.14 opmerkingen:

 1. Heel mooi ! Ik vind de kleuren heel leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi gedaan, zeker voor een eerste keer! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi gemaakt! Ik moet nog steeds uitvogelen hoe Photoshop in elkaar zit, ik begrijp alleen maar de basic dingen haha..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel mooi gedaan hoor, knap zeg! Ik snap echt werkelijk waar NIKS van photoshop haha!

  Liefs Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat goed gedaan! Ik zou willen dat ik dat ook kon!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi! Mooie kleurencombinatie ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat mooi gedaan, gaaf die pastel-achtige tinten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, echt supermooi gemaakt! Werk je met een tekentablet of met de muis? Ik ben nog een beetje aan het uitvogelen hoe je het beste kan werken in Photoshop want ik gebruik vooral Illustrator.

  Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw het is echt prachtig geworden! Mooi ook die pasteltinten! :D

  BeantwoordenVerwijderen