17 maart 2013

Drawing Skull and Roses
Vandaag ging ik weer eens de creatieve uithangen door middel van tekenen. Ik kwam al vrij vlug op het idee om doodskoppen te gaan tekenen, want die zie je tegenwoordig veel op internet en in de mode zie je ze ook terug. Daarnaast worden doodskoppen vaak gecombineerd met rozen en laat ik het nou erg leuk vinden om rozen te tekenen, want ik meestal lukken de rozen erg goed!


Al vrij vlug besloot ik om niet de hele doodskop te tekenen, omdat ik namelijk nog niet zo goed tanden kan tekenen en het leek me leuker om een spannende afsnijding te gebruiken. Ik zat te twijfelen of ik de doodskop ging inkleuren met potlood of met pen, het is uiteindelijk de pen geworden zoals je kunt zien. Met de pen ging ik te werk door middel van arceren en dat beviel me goed. Ik vind het resultaat met pen tekenen goed gelukt en van een afstandje ziet het er realistisch uit.

De rozen heb ik gemaakt met krijtjes. Ik heb expres voor vrolijke kleurtjes gekozen, omdat een doodskop vaak gecombineerd wordt met donkere kleuren. Door het gebruik van lichtere kleuren krijg je minder het gevoel dat de doodskop angstaanjagend wordt gezien. Verder heb ik ervoor gekozen om sierlijke/tattoo  letters te gebruiken boven de tekening, omdat ik dat er wel bij vind passen en daarnaast vind ik zo'n letters erg mooi.

Wat vinden jullie van het resultaat? & wat vinden jullie van doodskoppen die tegenwoordig veel te zien zijn?

Today I was creative and made a drawing. I made a drawing of skulls, because you see them everywhere on the internet and in fashion. Skulls where often combined with roses, so I drew some roses by the skull. The skull is made with pen. I really like to draw with pen, because it looks realistic. The roses are made with colourful colors, because it seems less frightening.7 opmerkingen:

 1. Hele mooie tekeningen! voor al de laatste. Ik was benieuwd naar wat voor thema jij hebt, ik vind hem erg mooi. XX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. |Wauw, wat kan je goed tekenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe tekeningen! Je kan echt mooi tekenen.

  XO The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, heel gaaf. Vooral de laatste. Jij kan echt prachtig tekenen!

  x

  Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie tekening, ik wou dat ik dat kon :p

  BeantwoordenVerwijderen