7 maart 2013

Spring is in the air part II


Zoals ik al zei in het eerste deel van 'Spring is in the air', kon ik niet alle foto's kwijt in een post. Vandaar dat er een tweede post is, omdat ik de foto's allemaal wel erg goed gelukt vond. Echter zullen we extra moeten genieten van deze foto's, want ze zeggen dat de winter weer terugkeert. 'Maart roert zijn staart' is dan ook wel een toepasselijke uitspraak.


In de eerste post hebben jullie al kunnen lezen dat ik maandag (toen ik vroeg thuis was van school) een middagje heb gefotografeerd. Daarin vertelde ik ook dat vlakbij mij in de buurt een park is en een bos, daar ben ik onder andere geweest.

De foto's vind ik goed gelukt en ze passen goed bij elkaar en ik vind ze allemaal wel een apart effect hebben. Ik vond het leuk om weer eens op pad te gaan om wat foto's te maken. Nou maar hopen dat ik meer van zo'n soort dagen volgen, zodat ik weer op pad kan gaan om te fotograferen.

Wat vinden jullie van de foto's?

In the first post of 'Spring in the air' I already said that I couldn't post all the pictures in one article, because I had to much beautiful pictures. If you read my first post then you already know that I was early at home and have made some pictures in the park and in the forest. I like these pictures, because they all have a different effect. 

2 opmerkingen:

  1. Wauw, hele mooie foto's!

    Ik volg je :)

    Xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke foto's, wat zijn die van het water mooi! Liefs, Laura

    BeantwoordenVerwijderen