3 februari 2013

Facebook


The Creative Mind heeft een speciale facebook pagina gekregen! Al een tijdje was ik aan het worstelen met het idee om een eigen facebook pagina te maken en nu is het zover. Mijn eigen facebook zal niet meer overspoelt worden met posten van mijn blog en een aparte pagina is tenslotte ook gemakkelijker.


Op mijn pagina zal ik jullie op de hoogte houden van mijn werken en ik ga voor grotere werkstukken sneak previews posten speciaal voor de facebook pagina. Verder heb ik nog vele andere leuke ideetjes, dus het is aan te raden om me even te liken haha.

De pagina is nog erg leeg, maar daar komt vlug verandering in. Ik hoop dat jullie mijn facebook pagina willen liken: http://www.facebook.com/pages/The-Creative-Mind/280552738739528

Hebben jullie ook een facebook pagina speciaal voor je blog? (zo ja, reageer dan eventjes dan kunnen we elkaar misschien liken!)

4 opmerkingen:

 1. leuk! ik heb zelf inderdaad ook een facebookpagina voor mijn blog, erg handig is dat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik heb het ook, super leuk :)

  Zou je mij AUB willen helpen? Ik doe mee aan een fashion battle en als je op mij wilt stemmen daar wordt ik heel gelukkig van :)http://www.followfashion.nl/fashion-bloggers-winter-vibe

  XxX
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oeeh leuk! ik heb ook een facebookpagina (link staat op mijn blog!) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik heb het nog niet, haha. XO

  BeantwoordenVerwijderen