14 december 2012

One Direction

Het werd weer eens tijd om een Photoshop post te maken en dat deed ik dit keer van de welbekende boyband One Direction. Ik was aan het snuffelen in mijn photoshop creaties en toen bedacht ik me dat ik nog helemaal niets had gemaakt van One Direction en dat was natuurlijk shocking!

One Direction is een populaire boyband geworden, niet alleen omdat ze gorgeous zijn maar ook omdat ze hele leuke liedjes maken. Daarnaast zijn ze zichzelf en ze zijn vaak in voor een crazy momentje, dat valt natuurlijk erg in de smaak bij wij meiden haha. Ze zijn in korte tijd heel erg beroemd geworden en populair onder de meiden. Daarom vond ik het juist leuk en ook erg actueel om een blogpost van One Direction te maken.

Ik vond het leuk om een blend te maken van de One Direction jongens als cover voor deze post. Het echte werk zie je hieronder: de 'layout'. Bij de 'layout' heb ik ervoor gekozen om het 'in heaven stijl' te doen, omdat ieder meisje wel droomt om alleen al een meeting met deze jongens te hebben . Zoals vele van ons wellicht al weten heeft One Direction al een hele tijd een album wat 'Take Me Home' heet, ik heb van dit album een paar foto's opgezocht en verwerkt in mijn layout.

Wat vinden jullie ervan?

2 opmerkingen: