30 december 2012

Jaaroverzicht 2012
Het nieuwe jaar gaat bijna van start en 2012 wordt dan alweer verleden tijd. Morgen rond een uur of 12 's avonds is het dan zover, het vuurwerk is overal aanwezig en 2013 is officieel begonnen. Wat vliegen de jaren toch voorbij! Vandaag ga ik samen met jullie terugblikken naar 2012, ik laat jullie van alles zien van kleine tekeningen tot grote tekeningen enzovoorts. Dus neem de tijd om alles even goed te bekijken, want dit wordt een lange post!


Schetsblok.
Begin 2012 heb ik een schetsblok gekocht om te zorgen dat al mijn tekeningen die ik maakte op A4 formaat bij elkaar in een blok zaten. Dat is natuurlijk handiger dan dat je allemaal losse tekeningen moet bewaren, zo heb je een grote kans dat je ze kwijtraakt. In het begin was ik nog erg actief met het maken van tekeningen op A4 formaat, maar tegenwoordig vind ik het fijner om op wat groter papier te tekenen. Hieronder heb ik mijn tekeningen voor jullie op een rijtje gezet!

Grotere werken.
Afgelopen jaar ben ik erg creatief geweest, niet alleen op school maar ook vooral thuis. Sinds 2011 teken ik portretten en in 2012 ben ik hiermee verder gegaan. Tegenwoordig teken ik niet zomaar portretten, ik probeer er ook iets bijzonders aan toe te voegen. Ik heb dit jaar ook abstract gewerkt en begon met mijn eerste stilleven te maken met houtskool. Ik ben erg tevreden met de dingen die ik heb gemaakt.

Digitale werken.
Wanneer ik mijn digitale werken begon te verzamelen, zag ik nogmaals dat ik erg weinig digitaal heb gewerkt. Wat ik natuurlijk erg jammer vind, ik ga ervoor zorgen dat ik ook meer digitaal ga werken in 2013.Kamer.
In de zomervakantie heb ik mijn kamer een make-over gegeven. Zo heb ik schilderij lijsten wit geschilderd en een prullenbak, omdat dat beter bij mijn kamer past. Daarnaast heb ik ook een zwart kastje van binnen wit geschilderd en de buitenkant gespoten met metallic paarse lak. Ook heb ik een workshop graffiti gevolgd met een paar vrienden van mij en nu hangt mijn doek op mijn kamer.Instagram.
Dit jaar ben ik begonnen met instagram, een app waar je gemakkelijk een foto een oud effect kunt geven doormiddel van filters. Inmiddels heb ik al heel wat foto's geplaatst op mijn account: jesssievw. Ik laat jullie nu een paar foto's zien van het afgelopen jaar op het gebied van creativiteit, fotografie, fashion, vakantie en vervolgopleiding.
Ik hoop dat jullie deze lange jaaroverzicht post van mij leuk vonden, want ik heb er veel werk ingestoken. Daarnaast wil ik jullie alvast gelukkig nieuwjaar wensen en alle goeds voor 2013!

8 opmerkingen:

 1. Oh wauw, je hebt talent! Ik wou dat ik dit kon!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig mooi! Ik hou ook zo veel van tekenen, vooral portretten. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt een leuke blog, leuke tekeningen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Echt super gaaf! Ik ben echt jaloers haha. (ik ben je trouwens gaan volgen) xx

  BeantwoordenVerwijderen