20 december 2012

Drawing Portrait


In de vorige blog post hebben jullie een Sneak Peak gezien van een tekening en het resultaat is een portret! Dit portret heb ik gemaakt van Lana Del Rey met pastelpotloden. Ik heb hier op school aan gewerkt en ook erg veel thuis. Op de bovenstaande foto was ik thuis aan het werk (in een oversized blouse van mijn vader ivm wit shirt haha). Deze week had ik het erg druk met school, vandaar dat ik deze post niet eerder kon posten i'm sorry!


Ik vond het erg moeilijk om de ogen en lippen te tekenen, maar dat is uiteindelijk nog erg goed gelukt. Verder heb ik gebruik gemaakt van warme kleuren in het gezicht en heb ik de bloemen koudere kleuren gegeven. De bloemen zijn niet zoals de foto van Lana Del Rey, ik heb de bloemen speciaal een andere kleur gegeven om ze meer te laten opvallen. De achtergrond heb ik weer zo goed mogelijk laten matchen met de bloemen.

Woensdag nam ik mijn tekening weer naar school voor een beoordeling. Ik kreeg voor deze tekening 2 cijfers en die kwamen uit op een 9 en een 9,5. Verder ben ik ook erg tevreden met het resultaat.

Wat vinden jullie van het resultaat?


10 opmerkingen:

 1. Wouw, heel erg mooi! Respect!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oef, jaloers.. ik kan dat niet hoor haha vet knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel Eline, ChicksAboutFashion en Joy! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat gaaf! Je kan echt heel mooi tekenen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Te deseo unas fiestas con alegría,
  buen fin de semana,
  ¡Feliz Navidad!
  un abrazo.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw meis! jij kan goed/mooi tekenen! wauwie:D

  BeantwoordenVerwijderen