25 oktober 2013

Dutch Design Week 2013


Omdat ik op een creatieve grafische school zit, gingen wij met school naar de Dutch Design Week in Eindhoven. De Dutch Design Week is een grootschalig en internationaal evenement waarbij design centraal staat. Ben je benieuwd hoe ik het beleeft heb? Neem dan een kijkje!


Voor mij was het de allereerste keer dat ik naar de Dutch Design Week ging, dus ik wist totaal niet wat ik moest verwachten. We bezochten Strijp S en de WitteDame en beide locaties waren erg leuk om te zien! Wat ik erg interessant vond om te zien was de 'graduation show' in de WitteDame. Hier werden kunstwerken tentoongesteld van afgestudeerde van de Design Academy in Eindhoven. Ik vond het erg leuk om te zien!

We went to the Dutch Design Week in Eindhoven with school. I had never been there before, so I was very curious! We visited 'Strijp S' and the 'WitteDame' and both of these locations were very nice. The 'Graduation Show' in the 'WitteDame' was very interesting! Here you could see the work of the people, who graduated at the Design Academy in Eindhoven. It was a nice day!























Meer informatie op: http://www.dutchdesignweek.nl/

6 opmerkingen:

  1. Ik was er ook vandaag! Het is allemaal zo vet, ik wil erheen. Hopelijk word ik aangenomen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ohh leuk, ik was er gisteren!
      Jaa het was inderdaad allemaal heel gaaf.
      Ik wil ook nog naar een kunstacademie.
      Maar succes ik hoop voor je dat je aangenomen wordt! (:

      Verwijderen
  2. Mooi uitgebreid artikel! Ik was er vandaag ook met een aantal klasgenoten (studeer aan de kunstacademie in Utrecht) vond het echt tof om te zien :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mooie foto's ! Ziet er echt leuk uit .
    Ik volg je via GFC , volg je terug?
    www.lifeofnessah.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen