30 september 2013

1 Year of Blogging!


Sinds 30 september 2012 ben ik begonnen met bloggen, nu een jaar later blog ik nog steeds met veel plezier! Ben je benieuwd hoe ik dit jaar beleeft heb en wat ik bereikt heb? Neem dan een kijkje!

Ik kan het eigenlijk stiekem nog steeds niet helemaal geloven dat ik nu al een jaar bezig ben met mijn blog. Vroeger heb ik vele sites gehad, maar uiteindelijk kwam er niets van terecht. Sinds ik deze blog ben begonnen met als doel om een portfolio op te bouwen en me verder te ontwikkelen op het creatieve gebied, heb ik het bijzonder goed volgehouden. Echter moet ik wel zeggen dat ik zonder mijn trouwe volgers het niet volgehouden had, die lieve reacties en complimentjes die ze telkens weer posten! Statistieken. 
Zelf vind ik het altijd wel leuk om statistieken van andere blogs te bekijken, vandaar dat ik jullie ook mijn statistieken laat zien! Mijn blog heeft inmiddels ongeveer 8830 pageviews en wordt per dag ongeveer 25 keer bekenen. Verder zijn er al 686 reacties geplaatst en heb ik 50 volgers op GFC en 30 volgers op Bloglovin'. Berichten die populair waren zijn 'Sint Lucas Adventure', 'Ongemakkelijke eerste blogpost', 'Macklemore Portrait' en 'Drawing Skull and Roses'. Mijn blog wordt zelfs al bekeken door verschillende landen zoals de Verenigde Staten, Duitsland, Belgiƫ, Rusland en Oekraniƫ. Een veel gebruikt zoekwoord is 'het altijd moeilijk' en ik heb geen idee waarom haha. In augustus is mijn blog het meest bekeken, dit is maar liefst 1166 keer. Belangrijke verwijzingssites naar mijn blog zijn: google, girlscene, facebook, twitter, bloglovin' en topblogstories.


9 opmerkingen:

 1. Gefeliciteeerd! Mooie foto's en leuk om te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat! Je zou echt veel meer followers moeten hebben vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, gefeliciteerd! Leuke foto's!
  Zelf blog ik binnenkort ook een jaar. Wat gaat de tijd allemaal toch snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk!! Gefeliciteerd!! Ik volg je nu :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super leuke foto's! Gefeliciteerd x

  BeantwoordenVerwijderen