18 juli 2013

New Fresh Layout


Naast de nieuwe header zijn er nog een aantal dingen veranderd en gaan er nog dingen veranderen, nieuwsgierig? Kijk dan vlug verder!

Bij een creatieve blog vind ik het belangrijk dat de foto's centraal staan, dus het was tijd voor een nieuwe layout. Ik heb lang gezocht voor een perfecte layout, maar helaas blijkt dit erg moeilijk te zijn! Uiteindelijk ben ik maar wat gaan knutselen met de simpele layouts van blogger en kwam toen op dit resultaat. Ik vind dat de foto's nu erg mooi en duidelijk te zien zijn en dat was mijn doel.

Als je zo kijkt zijn er al een aantal dingen veranderd, maar er gaan nog meer dingen veranderen! Zoals ik hierboven al zei wil ik me gaan focussen op de foto's. Verder ga ik ook over een aantal nieuwe onderwerpen posten, maar dit moet ik nog even bekijken.

Volgen.
Nu ik geen rechterkolom meer heb, zullen er een aantal mensen zich afvragen hoe ze me kunnen volgen. Je kunt me volgen via GFC die nu onderaan de pagina te vinden is. Verder heb ik aparte pagina's gemaakt voor Bloglovin' en Facebook.

I hope you all like it!

6 opmerkingen: