27 januari 2013

Galaxy
Dit weekend had ik het erg druk met het bezoeken van open dagen en meehelpen met de open dag op onze school. Ook heb ik al het een en ander voorbereid op mijn intake gesprek volgende week zaterdag! Je kunt wel zeggen dat ik dus een erg druk weekend heb gehad en hij eigenlijk een beetje aan de korte kant was. Echter heb ik toch nog wat tijd vrij kunnen maken om dit keer iets leuks te schilderen.


Galaxy print klinkt jullie vast wel bekend in de oren, want tegenwoordig zie je vele dingen met het ruimte printje (i like!) Zo kwam ik op het idee om iets te gaan maken de ruimte. In eerste instantie wilde ik een kat in de ruimte schilderen. Het resultaat van de ruimte vond ik zo mooi dat ik de kat weg gelaten heb.

Ik heb behoorlijk lopen stoeien met het maken van een begin, want vergis je niet het is erg moeilijk om de ruimte te schilderen! Na een aantal keren geprobeerd te hebben om de ruimte te schilderen, is het me dan toch gelukt en ben ik meer dan tevreden over het resultaat. Om het schilderij af te maken, heb ik nog wat glitters erop gedaan die je moet zien als kleine sterretjes.

Wat vinden jullie van galaxy print? en wat vinden jullie van het eindresultaat?
5 opmerkingen: