10 oktober 2013

Rezone Playful Interventions


Rezone Playful Interventions is een kunstproject, waar architecten en gamedesigners met elkaar samenwerken om iets nieuws te maken. Wat ze uiteindelijk maken wordt tentoongesteld in een oude fabriek. Ben je benieuwd? Kijk dan verder!

Dit keer gingen we met school naar Rezone, van tevoren wist ik niet wat ik ervan moest verwachten. Wanneer we daar eenmaal aankwamen moesten we een ontzettend hoge steigertrap op! Eenmaal boven kwamen we terecht in een enorm oude fabriek. Daar zagen we verschillende soorten 'spelletjes' die gemaakt waren door architecten en gamedesigners. Verder was er ook een enorm groot gedicht gemaakt met opgestapelde letters. Vervolgens lagen alle letters in een soort van oplopende berg en er was een speciaal gangetje, zodat je binnenin kon gaan staan en het begin van het gedicht kon gaan zoeken.

We went to 'Rezone' with school. 'Rezone' is a place where architects and game designers working together. What they have created is exhibited in an old factory, which was a perfect location. Voor meer informatie kijk op http://rezone.eu/

4 opmerkingen:

  1. Wat gaaf! Ziet er echt heel origineel uit en als een leuk uitje. :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk en supergaaf! ook een goede locatie dat ze hebben uitgezocht!

    Liefs, Jet

    BeantwoordenVerwijderen